recensies

[row]
[column width=”eight-tenth” offset=”one-tenth”]

Wij hebben enkele klanten gevraagd wat ze van Inquirendum vinden…

[/column]
[/row]
[hr style=”shadow”]
[column width=”eight-tenth” offset=”one-tenth”]

[blockquote type=”testimonial” author=”Irene Freke” role=”Directeur Leeflang” image=”http://www.leeflanggas.nl/uploads/images/links/leeflanglink.jpg”]
Na een lange tijd een onderbuik gevoel te hebben gehad, en een paar kleine aanwijzingen, toch de stoute schoenen aangetrokken en Carina van Recherchebureau Inquirendum gebeld, na een eerste kennismaking waarin ze goed luisterde en mij mijn verhaal liet doen, waarin zij ook kritisch vragen stelde, zijn wij met elkaar in zee gegaan. Daarna kwam Tom van recherchebureau Heijm er ook bij en samen vormden ze echt een gouden duo wat elkaar feilloos aanvoelt en aanvult.
Als ondernemer moet je uiteraard ook de financiën letten want zo’n “groot bureau” daar loop je op leeg. Hierin waren ze ook helder en duidelijk en leggen ook duidelijk uit waar je aan toe bent, of het wel of niet haalbaar is en denken mee hoe de kosten zo laag mogelijk te houden. Carina en Tom voelden mij feilloos aan en met de summiere informatie die ik hen wist te vertellen gingen ze aan de slag. Tijdens de intensieve samenwerking bij nacht en ontij was Carina mijn steun en toeverlaat. Ik hoefde haar maar te appen of mailen en ze stond voor me klaar.
Ook zal je door haar duidelijkheid niet zien dat er opeens verassing op de rekening zullen staan.
Nee… Carina is puur, eerlijk en oprecht.
Door hun reactiesnelheid en meedenkend vermogen hadden ze binnen de kortste keren een mooi resultaat. Door hen ligt er nu een dik dossier van 2 multomappen vol waarvan de rechter heeft geoordeeld dat wij in ons gelijk zijn gesteld. Hier ben ik hun eeuwig dankbaar voor. Ook doorverwijzing naar een advocaat was een goede zet.Ook de nazorg is perfect, ze zijn ontzettend met je begaan. Na het draaien van een onderzoek krijg je rust en dan valt alles op zijn plek heb. Ik heb hierdoor mijn privéleven, ondernemersdrift en passie weer terug gevonden.Lieve mensen of ondernemers volg u gevoel en kom achter de waarheid, Inquirendum staat voor u klaar.”

Al met al….niet twijfelen maar doen….[/blockquote]
[/column]
[hr style=”shadow”]
[column width=”eight-tenth” offset=”one-tenth”]
[blockquote type=”testimonial” author=”Bertine Schroder” role=”Directeur/eigenaar bij ProScript Services” image=”http://ondernemendhoofddorp.nl/wp-content/uploads/yootheme/logo.png”]
Carina heeft onlangs over de nieuwe website van Ondernemend Hoofddorp een digitale veiligheidsscan uitgevoerd. Wij waren aangenaam verrast door haar deskundigheid en haar correctie manier van werken. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.”

namens Hans Bakker
voorzitter Ondernemend Hoofddorp
Bertine Schröder, bestuurslid[/blockquote]
[/column]
[hr style=”shadow”]
[column width=”eight-tenth” offset=”one-tenth”]
[blockquote type=”testimonial” author=”Rob Café” role=”Eigenaar – Rob Café Couriers” image=”http://www.schipholkoeriers.nl/wp-content/uploads/2015/05/Robrcc1_small-300×199.jpg”]
Sterk verhaal, buiten de zeer overzichtelijke uniformering van het bedrijfsreglement ben ik nu ook bewapend tegen de ongemakken waar een werkgever, met veel wisselend personeel, mee te maken kan krijgen. Als er een onderzoek nodig is kan ik nu snel schakelen.[/blockquote]
[/column]
[hr style=”shadow”]
[column width=”eight-tenth” offset=”one-tenth”]

[blockquote type=”testimonial” author=”Een heel tevreden anonieme klant!”]
… en de champagneglazen klonken…!
Dat ons verhaal zo zou eindigen en wij onze recensie zo zouden beginnen? Wij ieder geval niet!
Het is en blijft ons persoonlijk verhaal. Je leest wel eens over stalking in de krant. Je ‘valt’ wel eens in zo’n tv-programma, en je denkt, dat gebeurt bij anderen, niet bij ons! Wel ons is dit ook overkomen. Je denkt met ‘gezond verstand’ dat het wel zal stoppen. Je verlegt iedere keer je grenzen tot op het moment dat levens erdoor beheerst worden en zelfs mogelijk verwoest worden…”

Dat was het startmoment om hulp te zoeken. Die vonden we bij Inquirendum, bij Carina Eikenboom en Tom Heijm. We vonden niet alleen een luisterend oor. Nee, we vonden gehoor. We werden geloofd. We voelden ons direct al beter (of minder slecht), we voelden ons in goede professionele handen. Een plan van aanpak werd opgesteld. We kregen huiswerk. Goede adviezen werden gegeven. Het maakte niet uit, overdag, ’s avonds, in het weekend, … 24/7 (zelfs buiten ’s lands grenzen). Kortom er kwam een einde aan deze geschiedenis, we kunnen er boekdelen over schrijven. Maar, we eindigden ’s avonds op kantoor en blikten terug en de champagneglazen klonken..! Iedereen kan weer verder met het leven!
Dank je wel Carina en Tom voor jullie professionaliteit.[/blockquote]
[/column]
[hr style=”shadow”]

Close Menu