stalking onderzoek

Hulp bij stalking

Ontvangt u cadeaus zonder afzender, dreigende telefoontjes van een onbekende beller of talloze whatsapp-berichten? Of heeft u het gevoel dat u wordt achtervolgd en begluurd? Wordt u gestalkt en voelt u zich onveilig en machteloos? Recherchebureau Inquirendum spoort uw stalker op en verzamelt het benodigde bewijsmateriaal om hem of haar te stoppen. Neem contact op met Inquirendum voor hulp bij stalking.

Een ongekende impact

Een stalker doet een enorme inbreuk op het leven en de privacy van een slachtoffer. Stalking brengt u geestelijk van uw stuk. Angst, depressie, stress en een gevoel van machteloosheid kunnen een grote impact hebben op uw functioneren in het dagelijks leven. Om dat te voorkomen moet stalking vroegtijdig worden beëindigd. Recherchebureau Inquirendum biedt hulp door uitvoerig stalking onderzoek te doen. Wij zetten uw veiligheid voorop.

Stalking of niet?

Het is ongelofelijk beangstigend als iemand u nauwlettend in de gaten houdt en overstelpt met berichten per post of via social media. Toch zijn het vaak acties die op zichzelf niet strafbaar zijn. Als het stelselmatig gebeurt en als het contact ongewenst is, dan is er sprake van stalking en dat is wel strafbaar. Wilt u uw stalker aanklagen? Dan is het zaak dat u weet wie u stalkt en voldoende bewijsmateriaal heeft om dit aan te tonen. Bij recherchebureau Inquirendum kunt u terecht voor een gedegen stalking onderzoek.

Stalking onderzoek: een gevoelige zaak

In een stalkingszaak komt vaak zeer privacygevoelige informatie boven tafel. Niet ieder slachtoffer van stalking wil deze informatie prijsgeven. Om deze reden is stalking een klachtdelict: de politie mag zelf niet opsporen, maar het slachtoffer bepaalt of de dader strafrechtelijk vervolgd wordt. Recherchebureau Inquirendum biedt hulp bij stalking. Het is namelijk van groot belang om te zorgen dat u zo snel mogelijk van uw stalker afkomt. Zo beperken we uw psychische en emotionele leed.

Inquirendum ontmaskert uw stalker

Inquirendum achterhaalt door middel van een uitgebreid stalking onderzoek wie de stalker is. Wij proberen dit te doen in samenwerking met de politie-eenheid in uw woonplaats, zodat de kans op strafrechtelijke vervolging groter wordt. Met behulp van geavanceerde opsporingsmethodieken verzamelt recherchebureau Inquirendum voldoende bewijsmateriaal dat we vastleggen in een uitgebreid onderzoeksdossier. Hiermee doen we namens u aangifte bij de politie. Op die manier wordt de kans op strafrechtelijke vervolging van de dader aanzienlijk vergroot.

Last van een stalker, wacht niet langer!

Voelt u zich onveilig en bespied omdat een stalker uw leven probeert binnen te dringen? Trek dan op tijd aan de bel voor hulp bij stalking. Neem contact op met recherchebureau Inquirendum voor meer informatie over stalking onderzoek.
Bel ons op +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu