Personen opsporen

Vermiste personen opsporen?

Bent u op zoek naar iemand uit uw omgeving? Dat is doorgaans niet zomaar. Vaak is er een goede reden om alles op alles te zetten om deze persoon te vinden. Of het nu gaat om een familielid die u uit het oog verloren bent, een erfgenaam die u niet kunt traceren of iemand die u veel geld schuldig is. Recherchebureau Inquirendum heeft veel ervaring met personen opsporen voor bedrijven en particulieren.

Vertrokken zonder reden

Als een persoon zonder duidelijke verklaring voor ongebruikelijk lange tijd met de noorderzon vertrekt, kan dat zeer zorgwekkend zijn. Of het nu gaat om vrijwillige of onvrijwillige vermissing, een volwassene of een kind: het is belangrijk dat we de vermiste personen opsporen. Zo snel mogelijk. Is uw ex-partner er zonder overleg vandoor gegaan met uw kind? Bent u op zoek naar iemand die zijn verplichtingen niet nagekomen is? Recherchebureau Inquirendum kan deze mensen voor u opsporen.

Vermiste personen opsporen: snel handelen

Natuurlijk wilt u positief blijven als een persoon uit uw leven vermist is. U gaat ervan uit dat hij of zij vanzelf wel weer opduikt. Dit is precies de reden dat mensen kort na vermissing niet direct actie ondernemen. De praktijk wijst helaas uit dat het vaak voorkomt dat de vermiste persoon niet zomaar weer voor uw neus zal staan. Wilt u vermiste personen opsporen? Handel dan direct: hoe eerder recherchebureau Inquirendum een onderzoek start, hoe groter de kans dat we de personen kunnen traceren.

Andere situatie, andere methode

Bij recherchebureau Inquirendum hebben we veel ervaring met personen opsporen. Onze rechercheurs doen alles wat nodig is om de vermiste persoon terug te vinden. Iedere vermissing vraagt om een geheel eigen aanpak. Een duidelijk profiel van de vermiste persoon is de eerste stap in ons onderzoek. Op basis van uw situatieschets bepalen we welke opsporingsmethodieken we inzetten. Denk onder andere aan forensisch- en sporenonderzoek, getuigenverhoren en het bekijken van videobeelden.

Alle hens aan dek

Wilt u mensen opsporen die u dierbaar zijn of met wie u nog iets recht te zetten hebt? Dan doet u er alles aan hen te vinden. In veel gevallen doet de politie daardoor ook onderzoek naar dezelfde vermissing. Dat is een voordeel: dit vergroot de kans dat we de vermiste personen opsporen. Inquirendum doet er alles aan om het politieonderzoek niet te hinderen en open met hen samen te werken.

Wacht bij vermissing niet te lang!

Voor een secuur en daadkrachtig onderzoek kunt u terecht bij recherchebureau Inquirendum. Wij kunnen met veel inzicht en expertise vermiste personen opsporen.

Bel ons op +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu