Particuliere recherche: hier kunt u ons voor inhuren

Particuliere recherche

Er zijn zaken waarvoor u de politie niet kunt of wilt inschakelen, maar waarbij u wel snel hulp nodig heeft. In zo’n geval kunt u terecht bij een particulier recherchebureau. Wij laten zien waar u ons allemaal voor kunt inhuren. En dat is meer dan u wellicht denkt.

De politie in Nederland wordt flink overvraagd. Zij moet dan ook keuzes maken: wat pakken we wel op en wat niet? Vaak is het zo dat zware zaken, zoals moord of ernstige geweldpleging voorrang krijgen. Of zaken die de politie snel kan oplossen, omdat er zulke duidelijke aanwijzingen zijn. Daardoor kan het voorkomen dat uw zaak op de plank blijft liggen. Logisch, maar voor u zeer vervelend.
Het kan ook zijn dat u een zaak heeft, waarbij de politie helemaal niets voor u kan doen, omdat het niet binnen het strafrecht maar het civiele recht valt. Of misschien wilt u zelf liever niet naar de politie.

In zulke gevallen kan een particulier recherchebureau u uit de brand helpen. Wij geven een paar voorbeelden van situaties waarin u een particuliere recherche kunt inhuren.

Problemen met partneralimentatie

Het komt vaak voor na een scheiding: een ex-partner die op alle mogelijke manieren onder het betalen van partneralimentatie uit probeert te komen. Bijvoorbeeld door te zeggen dat hij/zij geen of slecht betaald werk heeft. Andersom kan ook: een ex-partner die onterecht alimentatie van u ontvangt en de boel bedriegt. Denk aan het stiekem samenwonen met een nieuwe partner. In al deze situaties kunt u een particulier recherchebureau inhuren om een alimentatie onderzoek te laten doen.

Een stalker stoppen

Valt een onbekend of juist bekend persoon u al weken of maanden ongewenst lastig? Bijvoorbeeld met brieven, berichten via sociale media, telefoontjes of daadwerkelijke achtervolgingen? Dit is stalking en strafbaar. De rechercheurs van Inquirendum hebben ervaring met het doen van stalkingonderzoek. In dit blog lees je hoe wij een cyberstalker stopten en het slachtoffer en haar familie eindelijk rust kregen.

Internetoplichting onderzoeken

Een particulier recherchebureau kan u ook bijstaan in een zaak van internetoplichting . Denk aan producten die u in een webshop heeft besteld en betaald, maar nooit ontvangen heeft. Heeft u een product gekocht tegen een prijs die te mooi is om waar te zijn? Dan is dat vaak ook zo. Grote kans dat u een namaakproduct opgestuurd krijgt. In deze gevallen kunt u helaas niet altijd de politie inschakelen, omdat niet altijd sprake is van een strafbaar feit, maar van een zogenoemde wanprestatie. Gelukkig kunt u wel bij ons terecht en proberen we de dader op te sporen en uw geld terug te krijgen.

Overspel bewijzen

Snel de telefoon wegdoen als u de kamer binnenloopt. Opeens veel overwerken of standaard te laat thuis zijn. U heeft het zware vermoeden dat uw partner overspel pleegt, maar hoe bewijst u dat? Een particuliere recherche kan op een integere manier onderzoeken of uw vermoedens kloppen. Bijvoorbeeld door het observeren van uw partner. Wilt u niet langer in onzekerheid zitten? Wij helpen u graag met bewijzen.

Het opsporen van een persoon

Is uw kind weggelopen van huis en bent u bang dat hij/zij in de problemen is of raakt? Of heeft uw ex-partner zonder toestemming uw kind meegenomen en heeft u het vermoeden dat ze naar het buitenland verdwijnen? In deze situaties kan een privé detective u zeker helpen.
Zit u te wachten op geld van een zakenrelatie die opeens met de noorderzon vertrokken is? Ook dan is het slim om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Grote kans dat u uw geld anders nooit meer terugziet. Wij kunnen in allerlei mogelijke situaties personen opsporen.

Schakel nu een betrouwbare particuliere recherche in

Natuurlijk huurt u niet zomaar een privé detective in. U wilt wel weten dat uw zaak in goede en betrouwbare handen is. Bij recherchebureau Inquirendum weet u zeker dat u in zee gaat met een kwaliteitsbureau. Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). Zo weet u zeker dat wij ons aan de wet- en regelgeving en aan de privacy gedragscode houden. Ook zijn wij een door justitie en politie erkend bureau en in het bezig van het BPOB-keurmerk. U kunt uw zaak dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Neem nu contact op, dan plannen we zo snel mogelijk een intake in. Wilt u ons inschakelen voor een andere zaak dan hierboven beschreven? Neem gerust contact op. Dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

[callout title=”Hulp nodig?” buttontext=”Contact” buttonlink=”https://www.inquirendum.nl/contact/”]
Bel ons op +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.
[/callout]

Close Menu