fraudeonderzoek - Over ons

Recherchebureau Inquirendum: gespecialiseerd in fraudeonderzoek

Recherchebureau Inquirendum is een specialist in bedrijfs- (arbeidsrechtzaken) en particulier rechercheonderzoek. Onze doorgewinterde rechercheurs hebben meer dan 15 jaar ervaring in het recherchevak. Wij hebben grote expertise op het gebied van fraudeonderzoek, met name in het arbeidsrecht. Inquirendum lost niet alleen uw fraude op, maar ondersteunt u ook in de juridische afwikkeling van een zaak. Ook voor advies over preventie van fraude kunt u bij ons terecht.

Logo BPOB

Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB)

Wij zijn als professioneel recherchebureau aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten recherchebureaus. Daarbij wordt onder andere getoetst of de leden zich houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving en de Privacygedragscode. Dit heeft als doel om de privacybelangen van betrokkenen te beschermen en de professionaliteit van de aangesloten recherchebureaus te waarborgen. Leden kunnen 4 keer per jaar deelnemen aan de ledenvergadering en om ieders kennis up to date te houden, organiseert de BPOB regelmatig kennissessies die door leden bijgewoond kunnen worden.

Alle leden van de BPOB hebben een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met een daaraan gekoppeld POB-nummer en ze zijn goedgekeurd door de afdeling Korpscheftaken van de Politie (gele pas). Deze gegevens worden gecontroleerd voordat een recherchebureau zich als lid kan aansluiten bij de BPOB. Niet alle recherchebureaus in Nederland met een POB-nummer zijn aangesloten bij de BPOB. De lijst met vergunde recherchebureaus is echter voor opdrachtgevers niet eenvoudig te controleren. Wilt u voor een niet bij de BPOB aangesloten bureau controleren of het een legitiem bureau is, dan zult u contact op moeten nemen met Justitie of met de afdeling Korpscheftaken van de politie binnen uw regio. Door een bij de BPOB aangesloten recherchebureau in te schakelen, weet u in ieder geval dat u zaken doet met een legitiem en professioneel recherchebureau.

Gecertificeerd recherchebureau met keurmerk

Recherchebureau Inquirendum is een door politie en justitie erkend recherchebureau, gespecialiseerd in fraudeonderzoek én is in het bezit van een keurmerk. De overheid en steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat ze weten met wie ze in zee gaan voordat ze een onderzoeksopdracht aan een onderzoeksbureau geven. Particuliere onderzoeksbureaus met een keurmerk, moeten aan strenge eisen voldoen en worden jaarlijks gecontroleerd door onafhankelijke auditors van N’Lloyd. De medewerkers van keurmerkbureaus werken gegarandeerd met inachtneming van de Privacy gedragscode, zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en het bedrijf is financieel gezond.

Wij staan bekend om onze professionele dienstverlening. Met aandacht en precisie zetten onze rechercheurs zich in om (cyber)criminaliteit te stoppen en de veiligheid van particulieren en bedrijven te waarborgen. Met het kwaliteitskeurmerk op zak, leven wij alle wet- en regelgeving na. Inquirendum heeft integriteit hoog in het vaandel heeft staan en met het keurmerk bent u verzekerd van goede kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

keurmerk_inquirendum

  • Professionele dienstverlening
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gelegitimeerd door de regiopolitie
  • Vergunning verleend door het Nederlandse Ministerie Veiligheid en Justitie: POB1297
  • Keurmerkhouder van de Branchevereniging Particuliere OnderzoeksBureaus: BPOB-021 (Certificaatnummer: BPOB-021 / POB 1297. Op 02 mei 2016 ingeschreven in het register: Branche Vereniging Particuliere Onderzoeksbureaus. (Stichting N’Lloyd))
  • Inquirendum werkt conform de WPBR en de privacygedragscode particuliere onderzoeksbureaus
  • Geregistreerd bij het AP nr. 1491445

Expert in (digitaal) fraudeonderzoek: regio Haarlemmermeer – Amsterdam

De opkomst van het digitale tijdperk maakt fraude plegen gemakkelijker. Als expert op het gebied van fraudeonderzoek speelt Inquirendum hierop in. Onze rechercheurs zijn altijd op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen. Bent u gegevens kwijt? Wij halen ze voor u terug. Last van cybercriminaliteit? Inquirendum doet digitaal forensisch onderzoek. Of het nu gaat om bedrijfsfraude, verzuimfraude of misbruik van het concurrentiebeding, Inquirendum voert nauwkeurig en bedreven onderzoek uit en verzamelt alle bevindingen in een gedegen onderzoeksdossier. Zo heeft u wetsgeldig bewijsmateriaal voor een eventuele rechtszaak.

Veelzijdig en gespecialiseerd

Inquirendum richt zich op particuliere- en bedrijfsrecherche. Onze rechercheurs hebben veel kennis op het gebied van fraudeonderzoek en risicobeperking. Wij nemen graag een deel van uw zorgen over, zodat u zich als bedrijf kunt concentreren op de bedrijfsvoering. Ook daarin ondersteunt Inquirendum. Met onze mystery guests en personeelsscreening weet u precies wat u aan uw personeel heeft. Voor particulieren liggen zaken doorgaans erg gevoelig. Wij doen er alles aan om vermiste personen op te sporen of u in bescherming te nemen tegen een stalker. Inquirendum is betrokken en vakkundig.

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren recherchebureau?

Inquirendum ondersteunt u met bedrijfsrecherche- en particulier rechercheonderzoek. Neem contact met ons op.
Bel +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu