Inquirendum in de spotlight bij Nieuws.nl

Privé detective

Ieder week wordt er een bijzondere vrouw in de spotlight gezet bij Nieuws.nl. Dit keer was dat de eigenaresse van Recherchebureau Inquirendum. Zij is particulier onderzoeker, beter bekend als privé-detective.

“”Ik vind het mooi om onderzoek te doen, zodat je uiteindelijk tot een dader van een zaak komt.”

Ze heeft een achtergrond bij de politie en is daar een specialisatie gaan doen om rechercheur te worden. “Ik vind het mooi om onderzoek te doen, zodat je uiteindelijk tot een dader van een zaak komt.”, aldus Carina. Inquirendum doet onderzoek voor zowel bedrijven als particulieren.

Inquirendum doet ook bedrijfsrechercheonderzoek, wat heel divers is. “Dit kan om interne diefstal, verduistering, concurrentiebeding, onrechtmatig ziekteverzuim of declaratiefraude gaan. Daarnaast doen ze ook onderzoek voor particulieren , zoals bij stalking, in partneralimentatie fraudezaken of vrouwen die bewijs willen hebben dat hun man vreemdgaat.  Lees meer

Bron: Nieuws.nl

Neem contact op en stop fraude nu

Hebt u het vermoeden dat een of meerdere van uw medewerkers zich schuldig maken aan interne fraude? Of woont uw ex-partner samen, maar heeft dit niet doorgegeven terwijl u wel iedere maand betaald? Negeer de fraudesignalen nooit en neem altijd contact op met Recherchebureau Inquirendum om een uitgebreid en nauwkeurig onderzoek te laten doen en de fraude zo snel mogelijk een halt toe roepen. Wij plannen dan meteen een intake in.

Close Menu