digitale veiligheidsscan

Digitale veiligheidsscan

In dit digitale tijdperk bewaren we een groot deel van onze kostbaarste eigendommen, zowel privé als zakelijk, op computers of online netwerken. Met onze fysieke eigendommen gaan we zorgvuldig om. De deur van uw woning doet u op slot om te zorgen dat inbrekers uw spullen niet zomaar meenemen. Op eenzelfde manier moet u uw digitale bezit beveiligen. Met een veiligheidsscan zoekt Inquirendum uit of uw computer of netwerk goed beveiligd is.

Veiligheidsscan MKB om schade te voorkomen

Een digitale inbraak kan enorme gevolgen hebben voor uw bedrijf. Als het een hacker lukt om uw systeem binnen te komen, kan hij of zij veel van uw gegevens inzien. De digitale inbreker kan uw klantenbestanden verkopen en de gegevens van klanten stelen. Een ramp voor uw bedrijfsimago en schadelijk voor het vertrouwen dat klanten in u hebben. Als zij het gevoel hebben dat hun gegevens bij u niet veilig zijn, denken ze wel twee keer na voordat ze weer van uw diensten gebruik maken. Zorg daarom dat uw digitale deuren goed vergrendeld zijn. De veiligheidsscan van Inquirendum checkt hoe het gesteld is met uw digitale beveiliging.

Houd digitale inbrekers buiten!

De rechercheurs van Inquirendum bekijken uw systeem door de ogen van een hacker. Als een echte digitale inbreker gaan we bij een digitale veiligheidsscan MKB op zoek naar een deur of raam dat op een kiertje staat. We zoeken naar gaten in uw systeem. Dit is namelijk wat hackers ook doen op zoek naar persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Vaak hebben zij het niet eens specifiek gemunt op uw bedrijf, maar op het gat in uw beveiliging. Door deze zwaktes op te sporen met een digitale veiligheidsscan, kunt u hackers een stap voor zijn. Het doel van onze inbraak is het verbeteren van de veiligheid en niet het stelen van gegevens. Dit heet ‘ethisch hacken’.

Doe een veiligheidsscan: better safe than sorry!

De digitale veiligheidsscan onderzoekt op welke manier hackers uw netwerk binnen kunnen dringen. Zelfs via de kleinste openingen stelen zij gemakkelijk belangrijke gegevens. Wij controleren uw webserver, website, mailserver, firewall en draadloos netwerk op gaten in de beveiliging. Zo kunt u maatregelen nemen om digitale inbrekers buiten de deur te houden en kunt u uw klanten ervan verzekeren dat hun gegevens bij u in goede handen zijn.

Bent u digitaal veilig genoeg?

Wilt u zeker weten dat uw digitale deur goed vergrendeld is? Dat inbrekers bij u geen schijn van kans maken? Zorg voor een beveiligde digitale omgeving voor u en uw klanten! Neem contact met ons op via +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu