datarecovery

Datarecovery

Wilt u vertrouwelijke informatie of zakelijke gegevens terughalen van uw gecrashte harde schijf? Werkt uw usb-stick met foto’s van uw dierbaren niet meer? Recherchebureau Inquirendum kan met datarecovery de verwijderde of verloren bestanden terughalen,.

Data kwijt?

Wie werkt er niet mee? Een computer, laptop, usb-stick of een fotocamera met een geheugenkaart. Hierop slaat u contactgegevens, bedrijfsinformatie, persoonlijke documenten en foto’s op. Door het kwijtraken van data, is het leed soms niet te overzien. Verlies van vertrouwelijke bedrijfsinformatie kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Ook kunt u de pech hebben dat de SD-kaart van uw fototoestel om onverklaarbare reden niet meer leesbaar is. Het is hartstikke verdrietig als u de foto’s van een huwelijksreis of van uw overleden oma kwijt bent. Wij kunnen u helpen.

Voorkom ellende: laat bestanden terughalen

Een simpele val van uw laptop kan voor u het weet een deel van uw data onleesbaar maken. Zo simpel als uw data verloren gaan, zo ingewikkeld lijkt het vaak om gegevens weer terug te krijgen. De rechercheurs van Inquirendum hebben veel ervaring met het veiligstellen van bestanden door datarecovery in Nederland. Wij kunnen verwijderde data, of de data van een gecrashte harde schijf in veel gevallen weer beschikbaar maken en veel ellende voorkomen.

Wat als u data kwijt bent?

Paniek is vaak uw eerste reactie als u ontdekt dat belangrijke gegevens spoorloos zijn. Krampachtig struint u de harde schrijf of usb-stick af, op zoek naar uw data. Levert dit niets op? Dan kunt u het beste kalm blijven en onderstaande stappen uitvoeren, voordat u de schijf aan ons aanbiedt voor datarecovery:

  • Maak geen contact meer met de harde schijf
  • Probeer niet of de disk nog werkt door er gegevens naar te kopiëren
  • Sluit het systeem af
  • Ontkoppel de gegevensdrager (USB-stick, SD-kaart, harde schijf)

Als u deze stappen heeft doorlopen, kunt u de schijf aanbieden voor datarecovery. Uw bestanden terughalen is ons doel. Toch kan recherchebureau Inquirendum niet garanderen dat de data in alle gevallen ook hersteld kan worden.

Bent u gegevens kwijt?

Heeft u vragen over datarecovery of heeft u een defecte harde schijf of usb-stick?
Neem contact met ons op via +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu