Mystery guest onderzoek

Mystery guest onderzoek – Inquirendum in cognito

Houden uw medewerkers zich aan de veiligheidsregels? Gaan zij op een nette manier met uw klanten om? Natuurlijk! Zeker wanneer u als werkgever op de werkvloer aanwezig bent. Maar hoe functioneren zij als u er niet bent? Dat zoekt recherchebureau Inquirendum voor u uit. Met een mystery guest onderzoek testen we hoe het gesteld is met de veiligheid en het serviceniveau in uw onderneming of organisatie.

Goede service? Een mystery guest test

In een klantgerichte organisatie als een winkel of horecagelegenheid moet de dienstverlening feilloos zijn. Ook op de drukste momenten en bij de lastigste klanten. De mystery guest van Inquirendum test uw medewerkers op een aantal kwaliteitspunten. Deze kunnen we van tevoren afspreken of juist openlaten. Tijdens een mystery guest onderzoek doen we ons voor als alledaagse klanten en letten op verbeterpunten, gemiste kansen en de houding van uw personeel.

Veiligheid voorop

Als ondernemer kent u uw bedrijf door en door. U heeft toegang tot iedere ruimte, u weet waar het belangrijkste papierwerk ligt opgeslagen en u kunt alle wachtwoorden achterhalen. Naar uw idee is uw bedrijf goed beveiligd tegen diefstal en fraude. Maar is dat wel daadwerkelijk zo? Met een mystery guest onderzoek kan Inquirendum controleren hoe de fysieke beveiliging van uw organisatie functioneert. De mystery guest onderzoekt hoe gemakkelijk het is om de organisatie binnen te dringen om bijvoorbeeld bedrijfsgevoelige informatie te ontvreemden en welke mogelijkheden tot fraude er zijn.

Rapportage en advies

Na afloop van een mystery guest onderzoek maken wij een uitgebreide rapportage voor u. We beschrijven onze bevindingen en doen als dat nodig is suggesties waarmee u de situatie binnen uw bedrijf kunt verbeteren. Hoe kunnen uw medewerkers nog klantgerichter werken? Met welke beveiligingsmaatregelen houdt u criminelen buiten de deur? Met een mystery guest onderzoek, in combinatie met een digitale veiligheidsscan, krijgt u een compleet beeld van de effectiviteit van uw beveiliging. Als u wilt, kunnen wij u bovendien ondersteunen bij de invoering van verbeteringen.

Mystery guest onderzoek voor elke branche

Van veiligheid tot klantvriendelijkheid, van kwaliteit tot efficiency: een mystery guest onderzoek geeft u inzicht over het functioneren van uw organisatie op verschillende punten. Recherchebureau Inquirendum kan op verschillende plekken een mystery guest onderzoek inzetten, bijvoorbeeld bij:

  • Bedrijven in de zakelijke markt
  • Winkels
  • Retail
  • Horecagelegenheiden
  • Callcenters
  • Overheidsinstanties
  • Semi-overheidsinstanties
  • Evenementen
  • Particulieren

Weten hoe het met uw service gesteld is?

Wilt u weten hoe het gesteld is met de service binnen uw onderneming of organisatie? Twijfelt u of uw bedrijf wel goed beveiligd is? Met een mystery guest onderzoek zoekt recherchebureau Inquirendum het voor u uit.

Bel ons op +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu