bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche onderzoek

Fraude op de werkvloer is een veel voorkomend probleem. Werknemers die zich onterecht ziekmelden, diefstal door personeel of medewerkers die het concurrentiebeding aan hun laars lappen. Recherchebureau Inquirendum heeft jarenlange ervaring met bedrijfsrecherche onderzoek. Wij doen gedegen onderzoek om bedrijfsfraude, ook wel interne fraude genoemd, in uw bedrijf tegen te gaan.

Inquirendum staat voor u klaar

Met welke vorm van bedrijfsfraude u ook te maken heeft: u wilt het zo snel mogelijk een halt toeroepen. Interne criminaliteit kan namelijk een enorme kostenpost worden voor uw organisatie. Meestal zijn het geen problemen die u zelf kunt oplossen. Inquirendum doet alle soorten bedrijfsrechercheonderzoek voor het MKB en grootbedrijf. In heel Nederland. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Digitale bedrijfsrecherche

Iedere organisatie maakt gebruik van computers en telefoons om zaken of bedrijfsgegevens te bewaren en contacten te onderhouden. En dat weten hackers maar al te goed. Fraude gebeurt steeds meer digitaal en veel ondernemingen krijgen te maken met cybercriminaliteit. Gevoelige bedrijfsgegevens komen voor u het weet in verkeerde handen terecht, doordat een van uw medewerkers informatie lekt. Dat vraagt om een andere vorm van bedrijfsrecherche: digitale bedrijfsrecherche. Inquirendum is expert in digitaal forensisch onderzoek. We analyseren en interpreteren digitale sporen om cybercriminelen te stoppen. Wilt u weten of uw netwerk wel veilig is? Ook dat kunnen we controleren met een digitale veiligheidsscan.

Bedrijfsrecherche Nederland – Amsterdam, Haarlemmermeer en omstreken

Recherchebureau Inquirendum heeft een vestiging in Cruquius – Haarlemmermeer. Vanuit hier bedienen wij klanten in de randstad, maar ook andere delen van Nederland. Inquirendum voert bedrijfsrecherche-onderzoek uit in het MKB en grootbedrijf. Met onze ruime expertise in bedrijfsrecherche kunnen wij u helpen bij bedrijfsfraude in verschillende vormen. Hierbij houden wij rekening met wet- en regelgeving, zodat u het verzamelde bewijsmateriaal ook kunt gebruiken als u juridische stappen wilt ondernemen.

Ervaren bedrijfsrechercheur nodig?

Heeft u het idee dat uw medewerker zich onterecht ziek meldt? Vermoedt u fraude in uw bedrijf? Of heeft u voor een andere kwestie bedrijfsrecherche nodig? Inquirendum doet onderzoek voor u. Neem contact met ons op.
Bel ons op +31(0)6 25 19 36 26 of stuur een e-mail naar info@inquirendum.nl en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Close Menu